Onbehandeld Vurenhout                   Geimpregneerd Vurenhout               Douglas/Larix hout               Geimpregneerd Grenenhout

Annette  Barbara  Boekelo  2

                                      Nieuw in ons assortiment modulaire overkapping Bergen en Oslo serie.

                                          Bergen serie                                                                         Oslo serie

                        Bergen 8                             Oslo 8

 

Als u op een foto klikt hierboven ziet u een uitgebreid assortiment van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden voor een overkapping.

Wij zijn dealer van Tuindeco een groothandels bedrijf dat gespecialiseerd is in artikelen voor het buitenleven. Wilt u meer informatie over een overkapping of blokhut dan klikt u op de foto en wordt u direct doorgelinkt naar de catalogus van Tuindeco. Wij leveren de overkappingen bij u thuis. Wilt u het liever door een montage team van ons laten plaatsen, kunnen wij u voor montage ook een offerte uitbrengen.

Verantwoord Hout

Wij leveren een groot aanbod van overkappingen, blokhutten met verantwoord hout uit Europa. Dit is verantwoord hout met PEFC of FSC keurmerk. Dit is natuurlijk verantwoord gekapt hout uit Nederland of elders in Europa. Dit kan met onbehandeld lariks Douglas hout voor overkappingen, vlonders en schuttingen of blank vuren hout uit Scandinaviƫ.

 

\atwork  atwork 1  ready