Design Schuttingen

Naast de Hout-Beton schuttingen voert Brink GardenBuildings een uitgebreid assortiment schuttingen die wij hieronder weergeven. Het kan zijn dat u niet vindt wat u zoekt, u kunt dan contact opnemen met ons via email of telefoon. Samen kunnen wij dan de mogelijkheden bespreken.

Design schuttingen van Hillhout

Deze kunnen geplaats worden met betonnen palen en onderplaten of alleen met een hardhouten paal zonder betonnen onderplaat.

BETOWOOD schutting

Betowood schuttingen zijn 100% dicht met 2,8 cm dikke planken. Dit is in Vurenhout, geïmpregneerd Vurenhout of met Douglas leverbaar. Op aanvraag kan het in zwart geleverd worden.

Tuinscherm LINIA van Hillhout

Hout-Beton schutting met scherm Linia van Hillhout, deze kan zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden. Een afwisselend scherm met een brede en smalle plank.

Tuinscherm ELAN van Hillhout

Dit prachtige design scherm van Hillhout met de naam Elan geeft een luxe uitstraling aan uw tuin. Dit scherm kan toegepast worden in het Hout-Beton systeem maar ook met hardhouten palen.

BEAUFOR schuttingen

Een schutting kan zo veel meer zijn dan een afscheiding tussen uw tuin en de omgeving. Het Beaufor concept biedt een uitgebreide collectie van luxe, kunststof tuinschermen met ongekend veel mogelijkheden. Kies uw persoonlijke stijl en combineer met kleuren en afmetingen zoals u wilt. Zo bent u, naast bescherming en privacy, verzekert van een stijlvolle schutting die altijd perfect bij uw tuin en huis past. Een andere smaak dan de buren? Geen probleem; met onze 2-tone uitvoering werken we de tuinschermen aan elke zijde af met een andere kleur of patroon! Beaufor tuinschermen zijn gemaakt van kunststof panelen en sterke aluminium palen. Deze combinatie zorgt voor een onverwoestbare schutting die zich – zonder speciaal onderhoud – jaren goed houdt in weer, wind en zon. Door de hoge kwaliteit van het materiaal zijn de schermen bestand tegen vocht en hiermee rot- en schimmelvrij.

BEAUFOR Pintura Chamonix

BEAUFOR schutting van gerecycled plastic met aluminium palen en panelen in de kleur Chamonix. Duurzaam schuttingen met kleurbehoud.

BEAUFOUR Pintura Atlantique

BEAUFOR schutting van gerecycled plastic met aluminium palen en panelen in de kleur Atlantique. Duurzaam schuttingen met kleurbehoud.

BEAUFOR Arkobaleno.

BEAUFOR schutting van gerecycled plastic met aluminium palen uit de Arkobalno serie. In de Arkobaleno serie zijn 120 kleuren beschikbaar. Aan iedere zijde van het paneel een andere kleur is mogelijk. Eindeloos combineren om uw tuin in te richten naar eigen smaak.

Design schuttingen van Felix Clercs:

Een tuinafscheiding definieert uw tuin. Of u deze nu puur als afbakening of als decoratief element wil gebruiken, met de FelixWood tuinschermen kunt u aan al uw wensen invulling geven.Eigenschappen als degelijk en stevig, open of gesloten, fijn of stoer, zorgen ervoor dat er voor iedere tuinstijl wel een tuinscherm in de verschillende productlijnen te vinden is. Binnen iedere productlijn zijn ook weer diverse combinatiemogelijkheden.Zo definieert een tuinafscheiding niet alleen uw tuin, maar ook uw stijl.

Hardhout Scherm Modern

Schutting met hardhouten scherm modern. Dit scherm wordt geplaatst met hardhouten palen en is eenzijdig. Scherm modern geeft een strakke uitstraling aan uw tuin.

Hardhouten tuinscherm Elegant

Een schutting met scherm Elegant geeft een sfeervolle uitstraling aan uw tuin. Duurzame hardhouten schermen en palen. Dit kan ook met een betonnen paal en onderplaat.

Hardhouten tuinscherm Louvre

Hardhouten schutting met tuinscherm Louvre. De lamellen zijn niet draaibaar. Sfeervol en modern. Deze panelen kunnen ook gecombineerd worden met bijvoorbeeld schutting Elegant

Prijzen voor de hieronder genoemde schuttingen kunt u aanvragen via: info@brinkgardenbuildings.nl of u kunt ons bellen op: 06-23085150 of bij bgg 06-40170804.